2012-09-08 15:24:03
Φωτογραφία για marcajeindividual : ΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ
Φέτος ο Ολυμπιακός δεν έκανε καμία μεταγραφή από την ισπανική αγορά, ενώ μέχρι πέρυσι όλο το βάρος της ενίσχυσης των ερυθρόλευκων έπεφτε εκεί.

Φυσικά, παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Θρύλου ωθούσε προς σ’ αυτή την κατεύθυνση, όμως οι νταμπλούχοι φέτος προτίμησαν περισσότερο την Ελλάδα και τη Γαλλία.

Η τάση αυτή, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασε απαρατήρητη στο εξωτερικό, καθώς υπήρξε σχετικό αφιέρωμα στην ιστοσελίδα "marcajeindividual", στην οποία μπήκε ο τίτλος: «Ένας Ολυμπιακός όλο και λιγότερο ισπανικός».

Το δημοσίευμα ανέφερε: «Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και 5 ποδοσφαιριστές Ισπανοί έφυγαν από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Μόνο ο Νταβίντ Φουστέρ και ο Αριέλ Ιμπαγάσα συνεχίζουν στον Ολυμπιακό.

Τη Λίβερπουλ του Ράφα Μπενίτεθ την αποκαλούσαμε παλαιότερα ως “Iσπανική Λίβερπουλ” και την περασμένη σεζόν μπορούσαμε να μετονομάσουμε σε “Ισπανικό Ολυμπιακό” το κλαμπ από τον Πειραιά».


Στη συνέχεια επισημαίνει τη φυγή των Ιβάν Μαρκάνο, Πάμπλο Ορμπάιθ, του Φραν Γέστε τον περασμένο Γενάρη και του Χαβίτο, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός πέρυσι στην Ορντούσπορ και χθες έλυσε τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους Όσο για τον Ιμπαγάσα υπογραμμίζει: «Διαθέτει διπλή υπηκοότητα (έχει πάρει ισπανικό διαβατήριο ο Αργεντινός)».

«Μετά τη φυγή του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός γίνεται όλο και λιγότερο ισπανικός, αφού μόνο o Φουστέρ συνεχίζει και ο Ιμπαγάσα», σχολιάστηκε και υπογραμμίστηκε:

«Ο “Κάνιο” έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και του νέου προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού ο Πορτογάλος τον έχει χρησιμοποιήσει βασικό στα 2 πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Αντιθέτως ο Φουστέρ έχει παίξει ως αλλαγή».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ