2012-09-08 17:55:25
Φωτογραφία για ΛΙΑΝΟΣ : ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΤΣ
Ανανεωμένος, ξεκούραστος και σε καλή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Πέρο Aντιτς. Γνώρισε και αυτός τον αποκλεισμό με την εθνική ομάδα των Σκοπίων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά τουλάχιστον στάθηκε ευεργετικά και γι’ αυτόν η συγκεκριμένη συγκυρία, καθώς είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. Να χαλαρώσει και να καθαρίσει και το μυαλό του, μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη σεζόν με τον Ολυμπιακό, στην οποία μπήκε -μην ξεχνάτε- προερχόμενος από το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας όπου έφτασε μέχρι τέλους με τα Σκόπια (4η θέση) έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του.

Ο Αντιτς, αν κρίνουμε από τους συνολικά 23 πόντους που πέτυχε στα δύο φιλικά με τον Απόλλωνα Πατρών (13 και 10 αντίστοιχα) στο Καρπενήσι, προκάλεσε ουκ ολίγα προβλήματα ιδίως στην επίθεση στο συγκρότημα του Νίκου Βετούλα, ενώ πέρασε και για κάποια λίγα λεπτά στο «5». Επαιξε ως σέντερ, σε ένα σχήμα που είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξαρχής και που το αποτύπωσε ουκ ολίγες φορές και πέρσι και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Μιλώντας για την απόδοση του Πέρο Αντιτς σε αυτά τα δύο φιλικά, ο Γιάννης Λιανός του Απόλλωνα τόνισε πως «ο Αντιτς είναι ένας παίκτης που λόγω της σωματοδομής του θα μπορούσε να παίζει και στο «5». Επαιξε λίγο ως σέντερ απέναντι σε μας, ωστόσο ο κόουτς Μπαρτζώκας τον χρησιμοποίησε κυρίως στο «4» σε σχήμα με τον Χάινς. Διαθέτει το σουτ που αν δημιουργηθούν οι συνθήκες, θα το πάρει και θα σκοράρει. Αν δεν στηνόταν το «πικ εν ρολ», απειλούσε από μακριά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ