2012-09-08 18:12:05
Φωτογραφία για ΟΙ 9 ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
Εννέα ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, όπως προβλέπουν τα συμβόλαιά τους και μπορεί να πέρασαν λίγες μόνο ημέρες από το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου, όμως στον Ολυμπιακό ήδη κάνουν σχέδια για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν.

Οι συγκεκριμένοι άλλωστε θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν από τον Ιανουάριο και έτσι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προλάβουν, πριν χάσουν κάποιον σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Το δεδομένο είναι πως από τους 9 που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, δεν υπάρχει πρόθεση να διατηρηθούν όλοι στο ρόστερ, αφού κάποιοι είναι σε μεγάλη ηλικία και κάποιοι πιθανότατα να τελειώσουν το ποδόσφαιρο ή να αναζητήσουν τη τύχη τους σε άλλους συλλόγους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Αυτούς που σίγουρα θέλουν να κρατήσουν στο Λιμάνι και είναι επίσηας δεδομένο, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, είναι τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Φουστέρ και Τζιμπούρ.


Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας "καίγονται" για να κρατήσουν αυτή την τετράδα ποδοσφαιριστών, που είναι άκρως χρήσιμοι και απαραίτητοι στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας (Βασίλη Τοροσίδη), τον διεθνή με την Ελλάδα Χοσέ Χολέμπας, τον παίκτη-κλειδί Νταβίδ Φουστέρ και τον "τρομοκράτη" των αντίπαλων ομάδων, Ραφίκ Τζιμπούρ. Παίκτες που κάθε ελληνική και όχι μόνο, ομάδα, θα ήθελε στο ρόστερ της.

Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει συζητήσεις και προσανατολίζεται να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που πρέπει στην ομάδα του.

Βέβαια υπάρχουν και άλλες κατηγορίες παικτών, που ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα μείνουν ή όχι. Ο Ιμπαγάσα για παράδειγμα λογικά θα τερματίσει την καριέρα του το καλοκαίρι, ενώ οι Μοντέστο, Πάντελιτς, μεγαλώνουν... Ο Κάρολ θα φανεί από το τι χρονιά θα κάνει φέτος, ενώ ο Ντιόγκο θα φύγει χωρίς... δάκρυα.

Αναλυτικά οι ερυθρόλευκοι που μένουν ελεύθεροι:

Κάρολ

Μοντέστο

Χολέμπας

Τοροσίδης

Ιμπαγάσα

Φουστέρ

Πάντελιτς

Τζιμπούρ

Ντιόγκο
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ