2012-03-19 01:05:05
Φωτογραφία για 3.826 Τρικαλινοί… θυσία για τον Μπένι!
Μεγαλύτερη του αναμενόμενου (… με δεδομένο τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2 χρόνια της διακυβέρνησης του κόμματος!) ήταν η προσέλευση... των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού στα Τρίκαλα… Συνολικά, σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ψήφισαν 3.826 άνθρωποι, με τον ένα και μοναδικό υποψήφιο Ευάγγελο Βενιζέλο να λαμβάνει 3.751 ψήφους και 75 ψηφοδέλτια να είναι άκυρα-λευκά.

Ειδικότερα στην πόλη των Τρικάλων ψήφισαν 2.461 μέλη του κόμματος (2.416 έλαβε ο Βενιζέλος), στην Καλαμπάκα 622 (608 ο Βενιζέλος), στη Πύλη 292 (289 ο Βενιζέλος) και στη Φαρκαδόνα 451 (438 ο Βενιζέλος).

Τα στελέχη του κόμματος σε τοπικό επίπεδο εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την προσέλευση του κόσμου, ενώ ο γ.γ. της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Αχιλλέας Μανούρας σε δήλωσή του επισημαίνει: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες βιώνουν την πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία στα 36 χρόνια της Μεταπολίτευσης. Μέσα σε αυτό το κλίμα η αγανάκτησή τους είναι απολύτως κατανοητή. Ωστόσο εμείς τους ευχαριστούμε θερμά που δίνουν στο ΠΑΣΟΚ τη δύναμη να παραμένει εκφραστής της μεγάλης Δημοκρατικής παράταξης και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην άμβλυνση των προβλημάτων».

www.trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η επόμενη ημέρα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η επόμενη ημέρα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ