2012-09-10 12:43:03
Φωτογραφία για Ιnfevision 2012 - Η Ελλάδα στην 5 η θέση με νικήτρια την Τυνησία [video]
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ ο 2ος παγκόσμιος διαγωνισμός τραγουδιού-video clips INFE-VISION 2012 που είχε την τιμή να διοργανώσει η Αθήνα -μετά την περσινή νίκη της με το τραγούδι "Για πρώτη φορά" με τον Γιάννη Μωραίτη.

Μια διοργάνωση του International Network Of Eurovision fan clubs (INFE) του οποίου ιδρυτικό μέλος είναι η Ελλάδα και που μέλη είναι όλα τα Eurovision fan clubs ανά τον κόσμο.

Με παρουσιαστές, τον περσινό νικητή INFEVISION Γιάννη Μωραΐτη και την Ηρώ Ηλιοπούλου, βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ τραγουδιού Oχρίδας 2012 στα Σκόπια.

H βαθμολογία εξελίχτηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια αφού τα μέλη από τις συμμετέχουσες χώρες με video σε γιγαντοοθόνη,κατέθεσαν τη βαθμολογία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη αλλά και πολλοί φίλοι του σωματείου ανάμεσα τους ο Δημήτρης Πάσσιος (Πρώην Τριημιτόνιο),Κώστας Κούντος.Διονύσης Αποστολόπουλος,Άγγελος Ντάλας,Αντώνης Γκαιιτατζίδης (στιχουργός) κλπ.


Νικητής λοιπόν το INFE Tunisia με την Emel Mathlouthi και το τραγούδι «Ma Lkit» (ο χαμένος) και που μόνο χαμένοι δεν βρέθηκαν οι Τυνήσιοι με αυτή την επιλογή τους.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Μπέτυ Μαγγίρα με το τραγούδι "Κι αν η αγάπη"του Manolo Vega ,ένα τραγούδι που άρεσε και μας χάρισε την πολύ τιμιτική 5η θέση στον παγκόσμιο αυτό διαγωνισμό.

Ακολουθεί ο βαθμολογικός πίνακας αναλυτικά καθώς και το νικητήριο τραγούδι.

Του χρόνου Τυνησία! :)

tummiweb.com/scorewiz/scoreboard/view/50366/infevision-2012
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ