2012-09-10 13:09:04
Φωτογραφία για Πιάστηκαν δύο Άραβες πριν πετάξουν στο εξωτερικό
Δύο παράνομοι αλλοδαποί από την Συρία και το Ιράκ, 27 και 21 ετών συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, λίγο πριν "πετάξουν" στο εξωτερικό με πλαστά πιστοποιητικά.

Επίσης συνελήφθη και ένας 54χρονος Ιρακινός κατηγορούμενος πως διευκόλυνε τους άλλους δύο στην προσπάθεια εξόδου από την χώρα.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο από τους αστυνομικούς , προκειμένου εξακριβωθεί το νόμιμο της διαμονής τους στη χώρα, βρέθηκαν στη κατοχή του 21χρονου και 27χρονου, δυο πλαστά διαβατήρια.

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι, ο 54χρονος διευκόλυνε την μεταφορά του 21χρονου και 27χρονου, προκειμένου να επιβιβαστούν στο αεροδρόμιο, με σκοπό την παράνομη αναχώρηση τους από την χώρα.

Σε έρευνα που έγινε στον 54χρονο βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε κλαπεί βραδινές ώρες της 08/09-09-2012 από 50χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ