2012-09-10 17:40:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΛΕΩ... ΚΑΡΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΛΙ ΚΑΜΠ
Ο τερματοφύλακας της Βόρειας Ιρλανδίας, Λι Καμπ, ο οποίος έχασε τη θέση από τον Ρόι Κάρολ στο βασικό σχήμα, αποχώρησε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του!

Ο παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους… Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», στo Μπέλφαστ κυκλοφορούσε χθες η φήμη πως ο πραγματικός λόγος της φυγής του είναι τόσο η επιλογή του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όσο κυρίως οι δηλώσεις του Μάικλ Ο’ Νιλ, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρωσία και παρά την ήττα με 2-0 στη Μόσχα, αποθέωσε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για την απόδοσή του, αλλά γενικότερα για την αξία του.

Βλέποντας ο Λι Καμπ ότι χάνει… έδαφος έναντι του Κάρολ, μια μέρα μετά ζήτησε να αποχωρήσει. Φυσικά κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει με πάσα βεβαιότητα τον τερματοφύλακα της Νότιγχαμ για φυγομαχία, όμως σε κανέναν δεν άρεσε η συμπεριφορά του και η συγκεκριμένη εξέλιξη ανάγκασε τον Ο’ Νιλ να καλέσει τον Τρέβορ Κάρσον για να τον αντικαταστήσει στην 23άδα.


Ωστόσο, ο προπονητής φρόντισε να τον καλύψει: «Ο Λι μού ζήτησε να φύγει για προσωπικούς λόγους και του έδωσα την άδεια. Δεν ρώτησα παραπάνω γιατί δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε προσωπικά θέματα, που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο», είπε ο Ο’ Νιλ.

Αύριο η Βόρεια Ιρλανδία αντιμετωπίζει το Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να φτάσει σε μια νίκη. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Ρόι Κάρολ ποντάρει πολλά πάνω στον γκολκίπερ του Θρύλου, ο οποίος καθοδηγεί όχι μόνο την άμυνα, αλλά όλη την ομάδα.

Πάντως, η ομάδα του Κάρολ δεν έχει ουσιαστικές πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Εκτός από τη Ρωσία υπάρχει και πάντα δυνατή Πορτογαλία, το υπολογίσιμο Ισραήλ και το Αζερμπαϊτζάν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ