2012-09-10 20:49:06
Φωτογραφία για «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Ο ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ... ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ 1-0
Ένα γκολ του Γιάννη Ποτουρίδη πίσω από την σέντρα ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με σκορ 1-0 στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων, απέναντι στην αντίστοιχη της Κύπρου. Ο νεαρός άσος του Πλατανιά, πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα, το οποίο ήταν αρκετό για να φέρει το τρίποντο.

Η Εθνική μας τερμάτισε στην 3η θέση του 1ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013. Παράλληλα, απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Κώστας Τσάνας.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών, αν αναλογιστούμε ότι προέρχονται οι περισσότεροι από την προηγούμενη Εθνική Νέων. Στην αρχή του αγώνα ήμασταν επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση στη Βοσνία, όμως γρήγορα ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και νικήσαμε δίκαια».

ΕΛΛΑΔΑ: Γιαννιώτης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός, Μπάλλας, Γιαννιώτας, Κουρμπέλης, Κατίδης (73΄ Μπακασέτας), Σταφυλίδης, Φουρλάνος (46΄ Πέλκας), Διαμαντάκος (60΄ Βέλλιος)

ΚΥΠΡΟΣ: Ιωάννου, Δημητρίου, Οικονόμου, Περικλέους (37΄ Δημοσθένους), Οικονομίδης (70΄ Πιτταράς), Σωτηρίου, Ευσταθίου, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Εγγλέζου, Φυλακτού (63΄ Σάββα)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ