2012-09-11 06:48:44
Φωτογραφία για Ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι βιάστηκε η τρίχρονη Βικτώρια Οπόροκ
Ελλαδίτη ιατροδικαστή, ο οποίος ανέφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο ότι η τρίχρονη Βικτώρια υπέστη... πρωκτικό βιασμό λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της, παρουσίασε σήμερα η υπεράσπιση του 30χρονου κομμωτή Θεόδωρου Θεοφάνους.

Ο 30χρονος κομμωτής δικάζεται στο Κακουργιοδικείο για το στυγερό έγκλημα του περασμένου Δεκεμβρίου στην παραλία της Γεροσκήπου, με θύματα την 24χρονη έγκυο Γιούλια Οπόροκ και την τρίχρονη κόρη της Βικτώρια.

Ο Ελλαδίτης ιατροδικαστής Σωτήρης Τσαντίλης, ο οποίος κατέθεσε εκ μέρους της υπεράσπισης του κατηγορούμενου για το τριπλό έγκλημα, ανέφερε στο Δικαστήριο ότι βάσει των επιστημονικών τεκμηρίων που τέθηκαν ενώπιον του, προκύπτει ότι η τρίχρονη Βικτώρια υπέστη πρωκτικό βιασμό πριν το θάνατό της.

Ο κ. Τσαντίλης υποστήριξε ότι ανθρώπινο χέρι κατέβασε το παντελόνι του μικρού κοριτσιού, ενώ υιοθέτησε και την εκτίμηση της Ελλαδίτισας συναδέλφου του, Χαράς Σπηλιωπούλου, ότι η Βικτώρια παρέμενε ζωντανή για ώρες στο σημείο δολοφονίας της μητέρας του, πριν ξεψυχήσει.


Ο κ. Τσαντίλης υποστήριξε επίσης ότι δεν ήταν σε θέση να πει μετά βεβαιότητας αν ο πρωκτικός βιασμός της μικρής έγινε με το ανδρικό όργανο, με δάχτυλο ή αντικείμενο.

Στο Κακουργιοδικείο παρέστη σήμερα και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ως σύμβουλος της Δημοκρατίας στην εν λόγω διαδικασία.

Στο Κακουργιοδικείο κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών, ο οποίος υποστήριξε ότι άκουσε τον Αντώνη Προκοπίου Κίτα να ζητά από τον 30χρονο κομμωτή να πει στους γονείς του να του καταθέσουν χρηματικό ποσό 200 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να πει ποιοι πραγματικά έκαναν το έγκλημα.
cytoday.eu
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ