2012-09-11 11:16:04
Φωτογραφία για Απέτρεψαν την υστάτη νέο φονικό στην Αγία Νάπα
Γκαγκστερική εκτέλεση ατόμου στην Αγία Νάπα στο «παρά πέντε», ενδέχεται να απέτρεψε η Αστυνομία, με τη σύλληψη τριών ατόμων στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για δύο Ελλαδίτες και έναν Αλβανό, που συνελήφθηκαν στις 10 το βράδυ της Κυριακής, όταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου έφτασε πληροφορία πως ένα άτομο εκινείτο ύποπτα στην περιοχή. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου τέθηκε σε συναγερμό και όταν ο 44χρονος Ελλαδίτης εντοπίστηκε, οδήγησε την Αστυνομία στους άλλους δύο και στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνησή τους.

Μέσα στο αυτοκίνητο η Αστυνομία μετά από έρευνα εντόπισε δύο ένφορτα πιστόλια, ένα «μπράουνιγκ» και ένα «usp». Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι περιέπεσαν σε αντιφάσεις.

Ο εξεταστής της υπόθεσης λοχίας Πανίκος Δρουσιώτης κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι διερευνά υπόθεση συνωμοσίας για διάπραξη φόνου, κατοχής και μεταφοράς πυροβόλων όπλων και κατοχής εκρηκτικών υλών.


Ανέφερε ακόμα ότι οι ύποπτοι ανακρινόμενοι περιέπεσαν σε αντιφάσεις και έδωσαν ψευδείς πληροφορίες για τη διαμονή τους και για το πώς εξασφάλισαν το αυτοκίνητο ενοικιάσεως. Τα όπλα, ανέφερε ο παρουσιαστής της υπόθεσης, εντοπίσθηκαν στο ταμπλό του αυτοκινήτου που είχαν ενοικιάσει.

Ο Ελευθέριος Καρτασάκης, 44 ετών, ανέφερε στους ανακριτές ότι ήλθε στην Κύπρο για μια «δουλειά» στην Αγία Νάπα και ήταν οδηγός των άλλων δύο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τί δουλειά θα έκαναν. Είπε ακόμα πως για τη «δουλειά» αυτή θα έπαιρνε αμοιβή 1.200 ευρώ.

Ο Μόσχος Κούκος, 29 ετών, ανέφερε ότι ήρθαν στην Κύπρο για ληστεία και κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, αλλά δεν ήξερε πιο πολλά.

Ομολόγησε επίσης ότι άγνωστος τούς καθοδήγησε να πάνε σε συγκεκριμένο χώρο για να εξασφαλίσουν πιστόλια και φυσίγγια για να «καθαρίσουν» κάποιον στην Αγία Νάπα. Διευκρίνισε ακόμα πως δεν είναι Έλληνας, όπως γράφει το διαβατήριο του, αλλά Αλβανός.

Ο Γιώργος Δημητρίου 33 ετών, αρνείται τα πάντα και δηλώνει στην κατάθεση του ότι ήλθε στην Κύπρο για διακοπές.

Το Δικαστήριο ενέκρινε διάταγμα κράτησης των 3 υπόπτων για 8 ημέρες.

Τη διαδικασία στο Δικαστήριο για την κράτησή τους παρακολούθησε και ο Φάνος Καλοψιδιώτης.

Σε σχέση με την υπόθεση, η Αστυνομία εξε τάζει το ενδεχόμενο να διασυνδέεται με την υπό θεση του πενταπλού φόνου στην Αγία Νάπα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ