2012-09-11 19:30:02
Φωτογραφία για ΙΤΑΛΙΚΟΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! (PHOTOS)
Πολύ μεγάλη έμφαση στο αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό,για το έπαθλο "reale mutua" δίνουν οι άνθρωποι της Ντιναμό Σάσαρι.

Το γραφείο τύπου της Ιταλικής ομάδας εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση (δείτε την ΕΔΩ) με την οποία γνωρίζει την συνέντευξη τύπου - παρουσίαση του φιλικού που θα γίνει αύριο στην περιοχή Alghero,στο ξενοδοχείο "Catalunya" στις 10.30 (11.30 ώρα Ελλάδας), για το φιλικό που θ'αρχίσει στην PalaSerradimigni του Σάσαρι, αύριο στις 20.30 (21.30 ώρα Ελλάδας).

Στην συνέντευξη τύπου του αγώνα, την παρουσίαση του φιλικού αγώνα θα κάνουν ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας Stefano Sardara,ο προπονητής Meo Sacchetti και από πλευράς Ολυμπιακού ο τζένεραλ μάνατζερ Χρήστος Σταυρόπουλος.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, οι Ιταλοί αφιερώνουν διθυραμβικά σχόλια στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης (δείτε ΕΔΩ).

" Πρόκληση με τους πρωταθλητές Ευρώπης"

Η πιο δυνατή ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου, αυτή που στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς πήρε στο "σπίτι" την Ευρωλίγκα και το Ελληνικό πρωτάθλημα, που ξεπέρασε την αντίσταση κάθε αντιπάλου, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα και που ο κάθε αντίπαλος θέλει να νικήσει.

Ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας θα είναι αύριο επί σκηνής στο παρκέ του PalaSerradimigni για το τρόπαιο "Reale Mutua".

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα κάνει αναφορά για την κορυφαίας κλάσης ομάδα του Ολυμπιακού,κάνει αναφορά στην ιστορία της ομάδας και τα τρόπαια που έχει κατακτήσει,ενώ δεν παραλείπουν να κάνουν αναφορά και στο έμψυχο δυναμικό του Θρύλου.

Δείτε που θα γίνει η παρουσίαση του αγώνα και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό :
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ