2012-09-11 20:30:03
Φωτογραφία για ΕΚΤΕΝΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ UEFA
Εκτενές αφιέρωμα στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA με αφορμή την επερχόμενη ευρωπαϊκή πρεμιέρα των νταμπλούχων Ελλάδας στην φάση των ομίλων του Champions League απέναντι στη Σάλκε.

Το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν τη φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από την πολύ δυνατή έδρα τους, έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας να αναφερθεί με πολύ ευμενή σχόλια στην συμπαράσταση του λαού του Θρύλου, φιλοξενώντας μάλιστα στο κεντρικό της θέμα φωτογραφία με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Η ηλεκτρονική σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρεται στις επιδόσεις του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο προ δεκαετίας θρίαμβο των ερυθρόλευκων κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με 6-2 στη Ριζούπολη.

Επίσης, η UEFA δίνει βαρύτητα στο στατιστικό στοιχείο που θέλει τον Ολυμπιακό να δίνει για 14η φορά τα 16 τελευταία χρόνια το παρών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στις περυσινές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ