2012-09-12 11:25:04
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΛΚΕ
Για τον Ολυμπιακό ακολουθούν δύο κρίσιμα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ αντίστοιχα και ο Μασάντο έδωσε το σύνθημα της νίκης.

Με δηλώσεις στο περιβάλλον του που φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Πορτογάλος μέσος ανέφερε: «Έχουμε κάνει το "2Χ2" στο πρωτάθλημα και τώρα ακολουθούν δύο δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προετοιμαζόμαστε για να κερδίσουμε τα Γιάννινα και τη Σάλκε».

Για το πως αισθάνεται στον Ολυμπιακό, είπε: «Είχα ενημερωθεί πριν έρθω στον Ολυμπιακό για την οργάνωση που υπάρχει. Οι άνθρωποι της ομάδας φροντίζουν για όλα και επιτρέπουν στους παίκτες να συγκεντρώνονται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Πιστεύω έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και ανυπομονώ να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη ζωή του στην Αθήνα: «Είναι μία πολύ όμορφη πόλη, με ανοιχτόκαρδους ανθρώπους. Βρήκα σπίτι στη Γλυφάδα, σε μία όμορφη συνοικία. Δεν ξέρω πως ήταν τα πράγματα πριν την κρίση, όμως οι Έλληνες είναι εγκάρδιος λαός. Ειδικά οι φίλοι του Ολυμπιακού όπου με βλέπουν με παροτρύνουν να κερδίσουμε τους τίτλους στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ … ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ … ΚΥΝΗΓΙ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ