2012-09-14 17:24:03
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ
Πλήρη πολιτική στήριξη στον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μυλόπουλο επιλέγει να παράσχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας, τη στιγμή που η κοινή γνώμη και η ακαδημαϊκή κοινότητα παρακολουθεί εμβρόντητη τις καταιγιστικές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα των πρυτανικών αρχών του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας.

Σε μία άκρως συμβολική πολιτική κίνηση, ο κ. Τσίπρας ξεκινά τις συναντήσεις του με τους φορείς της Θεσσαλονίκης, κατά την τριήμερη επίσκεψή του στην πόλη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης, επισκεπτόμενος στις 5 το απόγευμα τον πρύτανη του ΑΠΘ, ο οποίος εξελέγη και με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του κ. Τσίπρα, με την οποία επιτίθεται στα μέσα ενημέρωσης και τη δημοσιογραφική έρευνα, υιοθετώντας κατά γράμμα τις θέσεις του κ. Μυλόπουλου επί του συγκεκριμένου ζητήματος και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη τρεις εισαγγελικές έρευνες αναφορικά με την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων του πρύτανη και αντιπρύτανη, κ. Γιάννη Παντή, ο οποίος είναι σημαίνων στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κατά το παρελθόν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του Συνασπισμού.

apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ