2012-09-14 18:19:04
Φωτογραφία για Ετοιμάζουν «μαύρες σημαίες» στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων
Από την Πάτρα ξεκινούν και επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα, οι «μαύρες σημαίες» στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας. «Ύστερα από τις πρόσφατες συνταρακτικές ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας... (Αθήνα, 06/09/2012 και Θεσσαλονίκη 08/09/2012), το συνδικαλιστικό μας κίνημα, έχει χρέος να συνεχίσει τον αγώνα αντίστασης σε κάθε επίπεδο, σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας, ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ένστολων και στο μαρασμό των υπηρεσιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr την ερχόμενη Δευτέρα, θα βρεθούν οι … «μαύρες σημαίες» στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και πανό με το σύνθημα «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν».

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 11.30 το πρωί, οι … «μαύρες σημαίες» και το πανό, θα …μεταφερθούν στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Λάρισα…


Η Ομοσπονδία, ζητά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, να καλέσει τους Τρικαλινούς βουλευτές, Εκπροσώπους κομμάτων, συνδικαλιστές άλλων κλάδων εργαζομένων σε κοινή ανοικτή συνεδρίαση των Διοικητικών τους Συμβουλίων ή να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση, ενημερώνοντας Αστυνομικούς και συμπολίτες μας για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ένστολοι και οι υπηρεσίες των Περιφερειών τους, αλλά και ποια θα είναι η κατάληξη αν επιβληθούν κι άλλες περικοπές δαπανών.

«Η Κυβέρνηση επιχειρεί να θεσμοθετήσει νέες περικοπές στο όνομα της διάσωσης της οικονομίας, παραβλέποντας το γεγονός ότι με τις αποφάσεις της αφήνει πίσω της εξαθλιωμένους ανθρώπους και διαλυμένες υπηρεσίες. Αυτή η ωμή πραγματικότητα, την οποία όλοι βιώνουμε καθημερινά όλο και πιο δυσάρεστα, δεν μπορεί να κρυφτεί με κανένα επικοινωνιακό παιγνίδι. Εμείς βιώνουμε την κρίση, που άλλοι δημιούργησαν. Δυστυχώς για όλους μας, το μήνυμα δεν το έχουν λάβει. Πρέπει να τους το ξαναστείλουμε πιο ηχηρά και πιο αποτελεσματικά!

Οφείλουν να μας σώσουν και όχι να μας αποτελειώσουν !!!», αναφέρει η Ομοσπονδία στο κάλεσμά της προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ