2012-09-18 11:34:07
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!
Η 14η παρουσία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά απόψε με αντίπαλο την Σάλκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" (21:45, NS2) και με αποφασιστικότητα ώστε να γίνει αυτή η αναμέτρηση αφετηρία πρόκρισης στους 16 της κορυφαίας διοργάνωσης.

Με όπλο τον κόσμο του που ετοιμάζει εντυπωσιακή υποδοχή με κορεό και «καυτή» ατμόσφαιρα και οδηγό την έξοχη παράδοση που έχει απέναντι σε γερμανικές ομάδες (6-2 την Λεβερκούζεν, 4-0 την Χέρτα, 3-0 την Βέρντερ, 3-1 την Ντόρτμουντ), ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του στη διοργάνωση και το πάθος των παικτών του για διάκριση.

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν το πρώτο φετινό τρίποντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη με τη είσοδο του Μανωλά στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην παρθενική του συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του αγώνα και έχει στην... τσίτα τους παίκτες του για την ενδεκάδα.


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ, ο οποίος θα έχει κεντρικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Μανωλά ή Σιόβα, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Μανιάτης και Μοντέστο θα είναι οι δύο ανασταλτικοί χαφ και πιο μπροστά τους, την τριάδα συνθέτουν οι Μασάντο, Ιμπαγάσα και Αμπντούν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ.

Η Σάλκε από την πλευρά της, έχει έρθει για να σπάσει την παράδοση του Ολυμπιακού, αλλά και την κακή δική της στις πρεμιέρες, στις οποίες πάντοτε χάνει χωρίς να σκοράρει. Ο Χουμπ Στέφενς δεν θα αλλάξει πολλά στην ομάδα του σε σχέση με όσα έχει δείξει στα ματς της Μπουντεσλίγκα. Με Ούνερσταλ στην εστία, Χέβεντες, Φουχς, Παπαδόπουλο, Ματίπ στην άμυνα, Τζόουνς και Νοιστάντερ αμυντικά χαφ, τον Χόλτμπι οργανωτή, τους Φαρφάν και Ντράξλερ στις άκρες και τον Χούντελαρ στην επίθεση. Θέση διεκδικεί φυσικά και ο Αφελάι.

Την αποστολή της Σάλκε συμπληρώνουν οι Φέρμαν, Ουτσίντα, Κολάσινατς, Χέγκερ, Μπαρνέτα και Πούκι. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Χίλντεμπραντ Μάρικα, Μέτσελντερ και Ομπάσι.

Εισιτήρια για το παιχνίδι υπάρχουν, λόγω των επιστροφών από τους Γερμανούς. Περίπου 500 εισιτήρια θα διατίθενται το πρωί στο γήπεδο και είναι για όλες τις τιμές, μαζί με κάποια λίγα ακριβά που περίσσεψαν.

Διαιτητής ο Ισπανός Μπορμπαλάν, ενώ στον Ολυμπιακό υπάρχει πυρετός εργασιών ώστε όλα να είναι απόψε και οργανωτικά στην εντέλεια σ΄αυτή την πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ