2012-09-20 18:22:17
Φωτογραφία για Ο πρόεδρος πληρώνει, ο προπονητής ...την πληρώνει!
Ο Ζαρντίμ είπε στην προπόνηση ότι ο πρόεδρος τον πληρώνει για να κάνει το καλύτερο, αλλά αν "το καλύτερο" είναι αυτό με τη Σάλκε, τότε ο Πορτογάλος δεν θα αργήσει να ...την πληρώσει!

Ο Ζαρντίμ πήρε την πρωτοβουλία στη σημερινή προπόνηση να μιλήσει στους παίκτες. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τη Σάλκε και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο πρόεδρος τον πληρώνει για να κάνει το καλύτερο.

Βεβαίως, αν κάνει το καλύτερο και οι ερυθρόλευκοι έχουν την απόδοση που είδαμε στο ματς με τους Γερμανούς, τότε σύντομα ο Ζαρντίμ θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Αν δεν βρίσκεται ήδη, δηλαδή "Ο πρόεδρος πληρώνει τον προπονητή για να έχει την ευθύνη, έτσι συμβαίνει σε όλες τις ομάδες", είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές.

"Γι΄ αυτό είμαι εδώ, για να παίρνω τις αποφάσεις και να προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Στις ήττες ο προπονητής είναι εκείνος που φέρει την πρώτη ευθύνη, αλλά δουλεύοντας σκληρά και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε πετυχαίνοντας τους στόχους μας", πρόσθεσε ο Ζαρντίμ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Γερμανούς.

"Σε κάποια διαστήματα ήμασταν εμείς καλύτεροι και σε κάποια άλλα η Σάλκε", υποστήριξε ο νεαρός προπονητής, τονίζοντας πως "είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλο τέρμα".

Προς το τέλος επισήμανε πως "χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ και να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας".

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ