2012-09-20 19:12:08
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΥ
Σε συγχώνευση και κοινή λειτουργία τμημάτων σε πέντε νοσοκομεία της βορειοδυτικής Αττικής προχωρά το υπουργείο Υγείας, που  προσβλέπει στην εξοικονόμηση τουλάχιστον τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, το Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο, το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, τα οποία υποστηρίζουν ιατρικά τον βορειοδυτικό άξονα της Αττικής, ενισχύονται σημαντικά. Αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργική ένταξη κλινικών από το 1ο και το 7ο πρώην Θεραπευτήριο του ΙΚΑ.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με το υπουργείο ολοκληρώνεται η ανάπτυξη του σύγχρονου Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς και εντάσσεται στο πρόγραμμα των εφημεριών της Αττικής, αλληλοσυμπληρώνεται η λειτουργία μιας ενιαίας ομάδας νοσοκομείων στο βορειοδυτικό άξονα της Αττικής, όπου ο πολίτης μπορεί να απολάβει ανά πάσα στιγμή υψηλού επιπέδου περίθαλψη.

Επίσης αξιοποιείται πλήρως ο διαθέσιμος βιοιατρικός και υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ενώ τα αναφερθέντα νοσοκομεία ενισχύονται με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο υπουργός υγείας διαβεβαιώνει ότι δεν θα χάσει κανείς την δουλεία του, ενώ θα βελτιωθεί η ποιότητα περίθαλψης στα νοσοκομεία της βορειοδυτικής Αττικής.

Οι διαδικασίες για μεταφορά συνολικά 13 κλινικών και 583 εργαζομένων θα αρχίσουν τις επόμενες μέρες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες συγχωνεύσεις νοσοκομείων μέχρι το τέλος του χρόνου.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ