2012-09-20 19:49:02
Φωτογραφία για ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
Ο Άρης επέμενε για την απόκτηση του Μιχάλη Πελεκάνου εδώ και αρκετές ημέρες και τελικά δικαιώθηκε. Ο Περιστεριώτης φόργουορντ υπέγραψε στους «κίτρινους», οι οποίοι αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν και επίσημα την μεταγραφή.

Από χθες διάφορα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο Πελεκάνος θα έλεγε το «ναι» στον Άρη, καθώς προτιμούσε την πρόταση των «κίτρινων» έναντι εκείνης του Παναθηναϊκού, διότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Ο 31χρόνος πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, υπέγραψε το συμβόλαιο, που του έστειλε ο Άρης και αύριο Παρασκευή (21/9) θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να κάνει την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα

Ο Πελεκάνος άρχισε την καριέρα του από το Περιστέρι, στο οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2004. Το 2004 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, στην οποία έπαιξε μέχρι το 2006. Ύστερα από μια σεζόν στον Πανελλήνιο (2006-7), το 2007 υπέγραψε στην Ρεάλ, αλλά στην Μαδρίτη έμεινε για μόνο μια αγωνιστική περίοδο.

Το 2008 συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε έως την περασμένη περίοδο με... «διάλειμμα» την σεζόν 2009-10, που έπαιξε στο Μαρούσι με υποσχετική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ