2012-09-21 15:27:07
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ... ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ετοιμάζει αλλαγές τόσο στο σύστημα όσο και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού ενόψει του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση της ομάδας φαίνεται πως... ταρακούνησε άπαντες στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ετοιμάζει αλλαγές ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές και την ανάληψη των όποιων ευθυνών έχει, από την Τετάρτη ξεκίνησε τη δουλειά πάνω σε νέες βάσεις και όπως δείχνει θα αρχίσει σιγά σιγά να δίνει χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές, που το τελευταίο διάστημα είχαν παραγκωνισθεί, έχοντας έτσι περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Μία χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός δοκιμάζει στις τελευταίες προπονήσεις στα άκρα της επίθεσης, στο ρόλο ουσιαστικά που είχε μέχρι πρόσφατα ο Μασάντο.

Από εκεί και πέρα πιθανόν στα επόμενα ματς να πάρουν ευκαιρίες και οι Τάτος, Βλαχοδήμος, Φέισα, αλλά και να ενεργοποιηθεί ο Ντιακιτέ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ