2012-09-23 11:14:05
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ
Την απόφαση να τοποθετήσει τον Σουμπίνιο στην κορυφή της επίθεσης του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα (20:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά έχει πάρει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η επιθετική δυστοκία των «κυανόλευκων» με τους Κούτσι και Καραμάνο οδήγησε τον Σερβοέλληνα τεχνικό στη χρησιμοποίηση του Μπρίτο και του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, ο 63χρονος προπονητής έχει δοκιμάσει στις τελευταίες προπονήσεις τους Δημούτσο, Ιγκλέσιας και Επστάιν. Από τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, ο Μπάγεβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα, αλλά και τη δυνατότητά του να πατά περιοχή αφού μπορεί να γίνεται απειλητικός και δεν φοβάται να δοκιμάσει το πόδι του εκτός αυτής.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Κούτσι, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ