2012-09-23 11:50:07
Φωτογραφία για Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ... ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Τον τελευταίο φιλικό αγώνα, στο πλαίσιο του τουρνουά της Νυρεμβέργης, θα δώσει σήμερα (23/09, 17.00) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και, κυρίως, να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων. Οι παίκτες του Θρύλου μετρούν μέχρι στιγμής εφτά νίκες σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις που έχουν δώσει, αλλά το σημαντικότερο για το 47χρονο τεχνικό δεν είναι τα αποτελέσματα, αλλά το μοντάρισμα του συνόλου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται για άλλη μία σεζόν στον πάγκο των Ισραηλινών, οι οποίοι πάντως έχουν αρκετές αλλαγές φέτος όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό τους. Η Μακάμπι ενισχύθηκε με τρεις νέοι Αμερικανοί, με πρώτο το γνωστό μας από την περσινή θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα -με τη φανέλα του Παναθηναϊκού- Ντέιβιντ Λόγκαν
. Παράλληλα, η σημερινή αντίπαλος του Ολυμπιακού ενισχύθηκε με την απόκτηση του φόργουορντ Νικ Σανέρ-Μίντλεϊ και του γκαρντ Ρίκι Χίκμαν, ενώ νέο πρόσωπο στο ρόστερ της είναι ακόμα ένας πρώην «πράσινος», ο Γεωργιανός σέντερ Γκιόργκι Σερμαντίνι. Στον αντίποδα δεν υπάρχουν πλέον ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ενώ στη σύνθεση της ομάδας του λαού ξεχωρίζει και φέτος η παρουσία του Ισραηλινού πλέι μέικερ, Γιόζεφ Οχαγιόν, μαζί με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ Ντέβιν Σμιθ, γνωστού μας από τη θητεία του στον Πανελλήνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ