2012-09-23 13:31:05
Φωτογραφία για Β. Νανόπουλος: Η 4η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2012 ανοίγει τις πύλες της...
Στον "Alpha 989" και το συνάδελφο Δημήτρη Αλφιέρη μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι για επιχειρηματίες και καταναλωτές η 4η πανελλήνια έκθεση, που ξεκινά την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στα Σωληνουργεία Κορίνθου... Και μόνο το γεγονός ότι φιλοξενεί ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και "εγχώριες" λύσεις κατά της κρίσης, πολύ πιο οικονομικές, την καθιστούν πιο επίκαιρη από ποτέ...

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σου γνωστοποιήσω ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου για τη διοργάνωση της «4ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κορινθία 2012», έχοντας υψηλούς στόχους ποιότητας και πληρότητας του Εκθεσιακού χώρου.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία.


Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στην Κόρινθο, στο χώρο της επιχείρησης «Σωληνουργεία Κορίνθου», που παραχωρήθηκε δωρεάν από την ιδιοκτήτρια εταιρεία και θα διαμορφωθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 141 εκθέτες από 11 νομούς της χώρας που κάλυψαν πλήρως τα 3.500 τ.μ. του Εκθεσιακού χώρου, ενώ οι επισκέπτες έφθασαν τους 20.000

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτονται από την Έκθεση:

Τρόφιμα και ποτάΟικοδομικά υλικάΑυτοκίνητα, σκάφηΜηχανήματαΒιομηχανικός εξοπλισμόςΕξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεωνΤουρισμόςΥπηρεσίες γενικάΕνέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσηςΒιολογικά προϊόνταΕναλλακτικές μορφές τουρισμού - αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμόςΠαραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίαςΦωτοβολταϊκά Κόστος συμμετοχής:

Περίπτερα εσωτερικού χώρου 40 Ευρώ το τ.μ.

Περίπτερα εξωτερικού χώρου 20 Ευρώ το τ.μ.

Η Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια και θεωρούμε ότι σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά και η δική σας συμμετοχή. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περσινή Πανελλήνια Έκθεση, κατέστησε φανερή, την αναγκαιότητα της φετινής διοργάνωσης καθώς και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στη σημερινή οικονομική συγκυρία..

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βασίλης Δ. Νανόπουλος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: EXPO PRO - ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΙΓΙΑΝΝΗΣ

www.markos.tv
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ