2012-09-27 00:08:43
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΑ
Με 15-5 νίκησε ο Ολυμπιακός την Γκρόισλινγκεν στην πρεμιέρα του Β ομίλου του Len Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν, όπως αναμενόταν, καμία αντίσταση από την Ελβετική ομάδα.

Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη δουλειά ώστε να διορθωθούν τα λάθη που εντόπισε στο παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μας, Θοδωρής Βλάχος: «Εγιναν αρκετά λάθη τα οποία δεν επιτρέπεται να κάνουμε. Σίγουρα δεν έχουμε βρει ακόμη το ρυθμό μας και από το παιχνίδι κρατάμε τη νίκη. Ισως, και το αγωνιστικό επίπεδο των αντιπάλων μας δεν ήταν αυτό που θα μας έδινε επιπλέον κίνητρο.

Ωστόσο, πρέπει να σταθούμε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε μέχρι να ανοίξει το κολυμβητήριο Πειραιά. Το γεγονός ότι μπήκαμε στην πισίνα που είναι η έδρα μας έστω και λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ οφείλεται στους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ και έκαναν το παν για να βοηθήσουν την ομάδα. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ότι υλικό και να έχουμε, όσο καλούς παίκτες και να διαθέτουμε εάν δεν μπορούμε, εξαιτίας της έλλειψης κολυμβητηρίου, να προετοιμαστούμε και να κάνουμε την προπόνηση που αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα είμαστε ένα βήμα πίσω. Τώρα πρέπει να εντοπίσουμε ό,τι δεν κάναμε καλά στο παιχνίδι με την Ελβετική ομάδα γιατί μας περιμένει ένα δυσκολότερο εκτός έδρας ματς με τη Μονπελιέ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ