2012-09-27 00:20:04
Φωτογραφία για Έφοδος στο σπίτι του Γιώργου Σαχπατζίδη
Αστυνομικοί κατάσχεσαν έγγραφα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την οικία του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της έρευνας για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Επιχείρηση δύο κλιμακίων της Αστυνομίας που έφθασαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, με την παρουσία δυο Εισαγγελέων και ενός πταισματοδίκη εξελίχθηκε στη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Συγκεκριμένα, έγιναν έφοδοι σε 5-6 εταιρίες και σπίτια προσώπων που είχαν σχέσεις με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μεταξύ αυτών και στο σπίτι του Γιώργου Σαχπατζίδη, μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πατέρας του οποίου είναι προσωρινά κρατούμενος αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τις μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η έφοδος έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης, διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και οδήγησε στην κατάσχεση εγγράφων και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Συνολικά, από την έρευνα σε όλα τα σπίτια και τις εταιρίες κατασχέθηκαν 4-5 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περίπου 10 usb και 3-4 εξωτερικοί αποθηκευτικοί δίσκοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν περιέχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία που ενδεχόμενα δώσουν νέα δεδομένα στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ