2012-09-27 22:46:43
Φωτογραφία για ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΝΗ: «Είμαι άνεργη αλλά δεν θα το βάλω κάτω»
Δεν είναι πολλές οι ημέρες μετά την επιστροφή της από την Αυστραλία, όπου έζησε τα τελευταία χρόνια, και η Ρίκα Βαγιάννη μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα για τα όσα έζησε μακριά από την Ελλάδα αλλά και για το γεγονός ότι σήμερα είναι άνεργη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε σε ρεπόρτερ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη». Για την επιστροφή της από την Αυστραλία, δήλωσε: «Τα σχέδια της οικογένειας ήταν να επιστρέψουμε. Φύγαμε για κάποια χρόνια, όχι για πάντα. Και αυτό κάναμε, επιστρέψαμε. Ο σύζυγος, βέβαια, έχει κάτι “χρωστούμενα” ακόμα στην Αυστραλία και είναι ακόμη εκεί. Επέστρεψα εγώ με το παιδί, επειδή αρχίζουν τα σχολεία. Πιο πολύ μας έλειψαν οι γονείς μας και οι κολλητοί μας».

Πόσο εύκολο ή δύσκολο, όμως, είναι για εκείνη να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση;«Έχω πάρα πολλές προτάσεις, όλες, όμως, τις κάνω εγώ. Υπάρχει μεγάλη επιφύλαξη στα επαγγελματικά. Δύσκολοι καιροί… Το ξέρουμε όλοι. Είναι μικρή αγορά, δεν το βάζουμε όμως κάτω. Ψάχνω για δουλειά, δεν ανησυχώ όμως, θα βρω. Είμαι πολυεργαλείο, αν δεν δουλέψει κάτι σε μια εξειδίκευση, θα δουλέψει στη διπλανή. Δεν έχω άγχος, ας μη λέμε και ό,τι θέλουμε», εξήγησε η ίδια


Τέλος, η Ρίκα Βαγιάννη μίλησε για την οικονομική της κατάσταση και για το πώς ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της αν και δεν εργάζεται: «Οικονομικά τα βγάζω πέρα πολύ μαζεμένα. Θα ήταν μεγάλη υποκρισία να αρχίσω να κλαίγομαι. Υπάρχουν τα βασικά, είναι στη θέση τους. Δεν θα με ακούσεις να γκρινιάξω ποτέ. Από εκεί και πέρα, η ζωή σε προσγειώνει».

ΠΗΓΗ: radar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ