2012-09-27 23:09:03
Φωτογραφία για Οι υποψήφιοι αναμένουν αύριο την απόφαση για την Εμπορική
Αποφάσεις για την τύχη της Εμπορικής αναμένονται αύριο Παρασκευή. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, ότι ισχύει η δέσμευση της Credit Agricole προς τις διοικήσεις των τριών ελληνικών τραπεζών που ερίζουν για την εξαγορά της Εμπορικής, να υπάρξει τελική απόφαση έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Η σημερινή δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της γαλλικής τράπεζας, Jean Paul Chifflet, σύμφωνα με την οποία η πώληση της Εμπορικής θα ολοκληρωθεί σε λίγες εβδομάδες, δεν αναιρεί τη δέσμευση αυτή καθώς ενδέχεται να υπάρξει απόφαση και να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για την τράπεζα που κατέθεσε την πιο δελεαστική και συμφέρουσα προσφορά, ακόμη και αύριο

Το Capital.gr είχε αποκαλύψει την περασμένη Τρίτη ότι η τελική απόφαση για την Εμπορική ήταν θέμα 24ώρων, καθώς και τη συμφωνία μεταξύ της Credit Agricole και των διοικήσεων των τριών τραπεζών (ΕΤΕ, Eurobank, Alpha Bank), για λήψη της τελικής απόφασης έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ζητούμενο η ισορροπία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Ζητούμενο η ισορροπία"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ