2012-09-28 03:39:32
Φωτογραφία για Θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη των Windows 8 μέχρι αυτά να κυκλοφορήσουν;
Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ως είδηση δεν εκπλήσσει.

Σύμφωνα λοιπόν με σχόλιο του CEO της Intel, Paul Otellini κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού event στην Ταϊβάν, η Microsoft βιάζεται να κυκλοφορήσει τα Windows 8 στις 28 Οκτωβρίου χωρίς το νέο λειτουργικό να είναι 100% έτοιμο.

Η αποκάλυψη έγινε στο Bloomberg από ένα άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του αφού η δήλωση του Otellini πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια προσωπικών συζητήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος, το λειτουργικό της Microsoft χρειάζεται ακόμα πολλές βελτιώσεις και διορθώσεις και η Microsoft σκοπεύει να προβεί σε αυτές μετά την κυκλοφορία του μέσω αναβαθμίσεων. Ο λόγος που βιάζεται η εταιρεία δεν είναι άλλος από το iPad Mini, την κυκλοφορία του οποίου θέλει να «προλάβει». Επιπλέον όμως την ενδιαφέρει να είναι διαθέσιμο το νέο της λειτουργικό πριν την περίοδο των Χριστουγέννων που γίνονται και οι περισσότερες πωλήσεις.

Όπως είπαμε δεν προκαλεί έκπληξη η είδηση καθώς όταν κυκλοφόρησαν οι δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 8 πολλοί ήταν εκείνοι που αμφέβαλαν αν η Microsoft θα προλάβαινε να το ολοκληρώσει μέχρι τον Οκτώβριο οπότε και αναμενόταν να κυκλοφορήσει.
proho.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ