2012-09-28 10:18:11
Φωτογραφία για ΠΟΝΤΟΛΣΚΙ : ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΣ
Ο Λούκας Ποντόλσκι τόνισε ότι παρόλο που η Άρσεναλ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι ακόμα νωρίς για να γίνεται συζήτηση για τίτλο.

Οι "κανονιέρηδες" παραμένουν αήττητοι, παρουσιάζουν βελτίωση σε σχεδόν όλους τους τομείς και έχοντας καταφέρει να «δέσουν» την άμυνά τους, παρουσιάζουν και πολύ καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Etihad». Οι οπαδοί της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League έχουν γεμίσει με προσδοκίες, αλλά ο Γερμανός είναι εγκρατής.

«Υπάρχουν πέντε-έξι ομάδες που μάχονται για το Πρωτάθλημα. Είμαστε μία από τις ομάδες αυτές και το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για εμάς. Έχουμε εννιά πόντους, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το Πρωτάθλημα. Πρέπει να περιμένουμε να παίξουμε 20 παιχνίδια και μετά πρέπει να δούμε πως πάνε τα πράγματα», είπε αρχικά και πρόσθεσε, όσον αφορά την προσαρμογή του στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Ήταν εύκολο για μένα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο σύλλογος και η ομάδα το έκαναν εύκολο για μένα. Το γερμανικό Πρωτάθλημα είναι επίσης καλό και η αλλαγή από πέρυσι μου δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα. Μου αρέσει το στυλ του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και το στυλ της Άρσεναλ και είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Πρέμιερ Λιγκ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ