2012-10-02 01:12:25
Φωτογραφία για Η Θύρα 4 για την τεσσάρα, τον Κάκο και την Αννούλα Καραμανλή!
Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Θύρα 4 σχολιάζει την χθεσινή 4άδα, την διαιτησία του Κάκου και στην Αννούλα την Καραμανλή. Το κείμενο: "Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε χθες το βράδυ επί της ομάδας της Άννας Καραμανλή με το φτωχό 4-1, όπως αυτό διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τις γκολάρες των Λώρενς, Κατσικά, Φωτάκη και Αθανασιάδη.

Δεν θα μπούμε στη λογική σχολιασμού τον αγώνα, καθώς ποτέ δεν ήταν (ούτε θα γίνει στο μέλλον) επιδίωξη του ΠΑΟΚ να κοντράρεται με ομάδες που στόχος τους είναι η αποφυγή του υποβιβασμού στη Β’ Εθνική. Το γεγονός αυτό όμως δεν δίνει σε έναν εγωπαθή Κερκυραίο το δικαίωμα να κάνει άνω κάτω την ομάδα μας, αφήνοντας τη με 9 παίκτες και κυρίως αφήνοντάς την απροστάτευτη από τα αντιαθλητικά χτυπήματα των κατακαημένων παικτών του αντιπάλου. Αυτό ήταν το τελευταίο τους χαρτί, το έπαιξαν και αντί να τελειώσουν το παιχνίδι με 7 παίκτες και 10 γκολ στην πλάτη ο Κάκος τους επιβράβευσε και παρουσιάζονται σήμερα από τα μέσα τους ως μαχητές.


Οι λόγοι που ο Τάσος από την Κέρκυρα κράτησε τη χθεσινή στάση δεν έχουν γίνει πλήρως κατανοητοί. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το χθεσινό αποτελεί ένα δωράκι προς το Γιάννη Ιωαννίδη ώστε να μη χαλάσει το κλίμα πριν την εισαγωγή της ομάδας του στο άρθρο 99. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν και αυτός μετά από μερικά χρόνια θα επιθυμούσε να κάνει επερωτήσεις στη Βουλή, σαν την Αννούλα Καραμανλή, για 2 πέτρες που έπεσαν στην Τούμπα ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις της χώρας άγγιξαν επίπεδα αφρικανικών χωρών. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι πρέπει να μην ξανασφυρίξει αγώνα του ΠΑΟΚ γιατί όλοι και όλα σε αυτήν τη ζωή έχουν τα όριά τους. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του, και ο ΠΑΟΚ σε απόσταση βολής από την 1η θέση. Στην Κρήτη οι παίκτες οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους και να παλέψουν για τη νίκη, με τον κόσμο για μια ακόμα φορά στο πλευρό τους.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ