2012-10-02 11:03:53
Φωτογραφία για Ένα βήμα πιο κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας
Ένα βήμα πιο κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιάννης Σκόνδρας. Διαβάστε τους λόγους που οδηγούν στην άμεση απόκτηση του Έλληνα άσου.

Την περσινή σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε πολλές και καλές λύσεις σε κάθε θέση και κατά συνέπεια στα άκρα της άμυνας.

Για παράδειγμα, όταν δεν έπαιζε ο Μαρκάνο έπαιζε ο Χολέμπας και το αντίθετο, ενώ όταν είχε πρόβλημα ο Τοροσίδης τον αντικαθιστούσε ο Μοδέστο, που τώρα όμως είναι βασικός και αναντικατάστατος στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, με τον Ολυμπιακό να έχει τον Χολέμπας να βγάζει όλη την δουλειά από τα αριστερά και τον Τοροσίδη να τραυματίζεται και να αφήνει ένα μεγάλο κενό. Την θέση του αρχηγού της ομάδας θα καλύψει στο ματς με την Άρσεναλ ο Ντιακιτέ, όμως είναι φανερό πως χρειάζεται να αποκτηθεί παίκτης από τα δεξιά.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο "Τόρο" δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες και δεν είναι καθόλου δεδομένο πως θα παραμείνει στο Λιμάνι, οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να ψάξουν για λύσεις και στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον Γιάννη Σκόνδρα.


Ο αρχηγός του Ατρομήτου είχε καλή σεζόν πέρσι, ξεκίνησε εξίσου καλά φέτος και φαντάζει μια εξαιρετική λύση για την δεξιά πλευρά της άμυνας. Στον Ολυμπιακό λοιπόν που εξέταζαν την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού, φαίνονται πιο έτοιμοι από ποτέ για να τον κλείσουν όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής".

Αυτό που μένει να δούμε είναι τελικά αυτό το φλερτ που κρατά αρκετό καιρό θα γίνει γάμος και ο Σκόνδρας φορέσει τελικά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ