2012-10-02 11:30:06
Φωτογραφία για Κλάους: «Μπορούμε τον τίτλο»
Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναφέρθηκε τόσο στο ντέρμπι με τον Άρη όσο και στη μάχη του πρωταθλήματος τονίζοντας πως ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Ο Κλάους έδωσε την απάντησή του στο ματς με τον Άρη, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης στο συνδρομητικό:

Για το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Άρη: «Παραδέχομαι ότι ήταν ένα όμορφο γκολ. Οι συμπαίκτες μου με την απόδοσή τους με βοηθούν να σκοράρω. Τους ευχαριστώ πολύ. Ήταν ένα από τα ωραιότερα της καριέρας μου. Ο πανηγυρισμός αποτελεί απάντηση σ΄ όλους αυτούς που σχολίασαν κάτι που έγραψα πρόσφατα στο twitter».

Για τις άσχημες στιγμές που διαδραματίστηκαν προς το τέλους του αγώνα με τον Άρη: «Δεν έπρεπε να φερθούμε μ΄ αυτόν τον τρόπο στο τέλος του παιχνιδιού. Ήταν τσάμπα κόκκινες κάρτες. Δεν είδα τι γράφθηκε στο ταμπλό. Ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι μου. Σ΄ ένα ΠΑΟΚ-Άρης γίνονται αυτά. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να μας εκνευρίσει. Δεν έπρεπε να γίνουν όσα διαδραματίστηκαν στο τέλος. Αυτό το επαναλαμβάνω και είμαι ξεκάθαρος σ΄ αυτό. Δεν θέλαμε να φθάσει εκεί το παιχνίδι. Για 85 λεπτά είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Καταφέραμε στο τέλος να χάσουμε δύο παίκτες σημαντικούς για την ομάδα. Δεν θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Χαράτσι» και στα κοντέινερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Χαράτσι» και στα κοντέινερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ