2012-10-02 13:36:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια ζει τον δικό της Γολγοθά...
Αποφασισαμε λοιπον να γυρισουμε στο χωριο μας, γνωρισα τον αντρα μου περυσι, ειχαμε απο μια δουλεια και τα βγαζαμε περα...Αποφασισαμε ομως να γυρισουμε στο χωριο του, γιατι αν θελουμε να κανουμε οικογενεια Το χωριο ειναι στην Βοιωτια εχει,100 κατοικους,

φτιαχνουμε το σπιτι μας σιγα σιγα με την βοηθεια της οικογενειας.

Δουλεια δεν υπαρχει, εφημεριδα ή ιντερνετ δεν υπαρχει, η κοντινοτερη πολη ειναι 26 χιλιομετρα, και το κοντινοτερο χωριο 7 χιλιομετρα.

Καμια λοιπον επικοινωνια για ευρεση εργασιας αν δεν μετακινηθουμε.

Άρχισαν και τα σχολεια και βλεπω τα παιδια του χωριου καθως και των διπλανων χωριων να πηγαινουν με τα ιδιωτικα αυτοκινητα των γονιων τους, διοτι δεν υπαρχουν κονδυλια για δωρεαν μεταφορα.

Εννοειται οτι δεν μπορουν να πηγαινουν καθημερινα και πως οταν εχουν καταληψη ή οι καθηγητες καποιο συμβουλιο δεν μπορουν να το ξερουν και τα χιλιομετρα γραφουν, η βενζινη εχει φτασει στα υψη...οποτε καταλαβαινεις...


Ειμαστε ηδη 3 μηνες στο χωριο και δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα να μην μπορεις να ψαξεις για δουλεια, οχι γιατι δεν υπαρχει, αλλα γιατι καποιοι εφαγαν τα λεφτα και δεν μπορουν να περασουν μια γραμμη για το ιντερνετ το 2012 σε ενα χωριο Λειπω 10 χρονια απο την Κρητη απο οπου καταγομαι και ποτε δεν εμεινα χωρις δουλεια εψαχνα, ετρεχα αλλα εδω μου εχουν δεσει τα χερια και τα ποδια. Πρεπει καθημερινα να κανω 15 χιλιομετρα (πανε-ελα) στο αλλο χωριο, να πληρωνω 3 ευρω τον καφε, για να μπορω να παρακολουθω μεσω ιντερνετ τις αγγελιες .... Δηλαδη περιπου 50 ευρω την εβδομαδα ητοι 200 ευρω τον μηνα για αναζητηση εργασιας..... και ειμαι ανεργη!!

Πραγαματικα δεν ξερω τι αλλο να πω...

Να ειμαστε ολοι καλα και ολα θα φτιαξουν!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ