2012-10-02 22:37:08
Φωτογραφία για ΠΑΟ: Χωρίς άμυνα απέναντι στην Τότεναμ
Σαν να μην έφτανε στον προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα η πίεση που του ασκείται λόγω της έντονης προπονητολογίας που έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον πάγκο των Πρασίνων, έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα, πέραν της κάκιστης εικόνας που παρουσιάζει το Τριφύλλι, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (4/10) εναντίον της Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει σε τρεις βασικούς αμυντικούς καθώς ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω ενός τραυματισμού στη γάμπα, ο Μανουέλ Βελάσκες είναι ανέτοιμος εξαιτίας του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο, ενώ και ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι τιμωρημένος (είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Μάριμπορ για την πρώτη αγωνιστική).

Οπως γίνεται αντιληπτό ο πολύπειρος τεχνικός των Πρασίνων είναι αναγκασμένος να καταφύγει σε λύσεις ανάγκης για τον καταρτισμό της αμυντικής γραμμής, η οποία θεωρείται βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες απέναντι στην ταχύτατη και επικίνδυνη επίθεση της ομάδας του συμπατριώτη του κ. Αντρέ Βίλας Μπόας.


Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες τρεις είναι οι επιλογές που έχει ο κ. Φερέιρα για την τετράδα της άμυνας:

1) Πίντο, Βύντρα (κέντρο άμυνας), Σεϊταρίδης (δεξιά), Χουχούμης (αριστερά)

2) Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος (κέντρο άμυνας) Σεϊταρίδης (δεξιά), Βύντρα (αριστερά)

3) Πίντο, Κατσουράνης (κέντρο άμυνας), Σεϊταρίδης (δεξιά), Βύντρα (αριστερά)

Επιπλέον, ο κ. Φερέιρα προβληματίζεται και για την αγωνιστική κατάσταση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Κουίνσι Αμπέγιε, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό τετρακέφαλο και στη δεξιά ποδοκνημική, αντιστοίχως. Η συμμετοχή των δύο παικτών στην αποστολή για το ματς με τους Λονδρέζους θα κριθεί στην προπόνηση της Τετάρτης (3/10).
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ