2012-10-02 22:40:57
Φωτογραφία για Στο δρόμο της παραίτησης
Από την Κυριακή το βράδυ όταν και έγειρε η πλάστιγγα υπέρ της απομάκρυνσης του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι διοικούντες την ΠΑΕ αναζητούν τον διάδοχο του Πορτογάλου αλλά και τον τρόπο να «σπάσουν» το συμβόλαιο του με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ένα κόστος περίπου 1,1 εκατ. ευρώ, βάσει του πανίσχυρου συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Φερέιρα!Δεν περιμένουν να... βρέξει χρήμα αλλά θεωρούν ότι σύντομα υπό την πίεση των καταστάσεων, ο Φερέιρα θα οδηγηθεί σε παραίτηση! Δεν είναι καθόλου τυχαία όσα ειπώθηκαν σήμερα από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.

«Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν θέτει θέμα προπονητή. Άρα μέχρι που να τελειώσει το πρωτάθλημα έχει έναν προπονητή που στηρίζει και εμπιστεύεται. Τώρα, τι θα προκύψει στη συνέχεια, κανείς δεν ξέρει… Αν η εικόνα της ομάδας συνεχίζει να είναι τέτοια, και ο ίδιος ο προπονητής θα το αναγνωρίσει και θα φύγει μόνος του», είπε.

Οι Πράσινοι πιστεύουν ότι ο Φερέιρα θα καταλάβει μόνος του ότι δεν προχωράει άλλο αυτή η συνεργασία και ως γνώστης της πραγματικότητας του Παναθηναϊκού μετά από 2 χρόνια παραμονής, θα πει το «αντίο», δίχως να ωθήσει τη διοίκηση σε δύσκολες αποφάσεις.

pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ