2012-10-02 22:45:52
Φωτογραφία για Έλληνες ή... προβατάκια; Αναγνώστης αρθρογραφεί
Τι μπορεί να πει κανείς για αυτή την χώρα και τον λαό της. Δυστυχώς όσο αφορά τον κόσμο μας έφαγαν τα τούρκικα σίριαλ και ο καναπές. Μας έφαγαν οι πελατειακές σχέσεις με ένα μάτσο λαμόγια πολιτικούς που βόλευαν κόσμο και δημιουργούσαν ένα δημόσιο βρικόλακα από βολεμένους ψηφοφόρους.

Δεν μιλάω για ολόκληρο τον δημόσιο τομέα γιατί υπάρχουν πολλοί που προσφέρουν όπως οι Ε.Δ

Ας μας πούνε τι μισθούς παίρνουν οι καρεκλοκένταυροι στην Δ.Ε.Η στο Υπουργείο Οικονομικών κ.λ.π. Εννοώ όλους αυτούς που πίσω από τα γραφεία τους ξύνονται και ο κόσμος σχηματίζει ουρές για να εξυπηρετηθεί μέσα στην ταλαιπωρία πληρώνοντας τα χαράτσια από το αίμα τους. Ας μας πουν πόσα πληρώνουν οι υπάλληλοι της Δ.Ε.Η το λογαριασμό ρεύματος. Ή της ΕΥΔΑΠ το νερό. Ας μας πούνε όλοι αυτοί γιατί φέρονται στον κοσμάκη λες και είναι οι ίδιοι ιδιοκτήτες των δημόσιων επιχειρήσεων και όχι υπάλληλοι που πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να τον εξυπηρετούν και μάλιστα πληρώνοντας του από το αίμα του μιας και ολόκληρος ο ιδιωτικός τομέας είναι υπό καθεστώς διωγμού και ομηρίας.


Ας μας πούνε γιατί σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο πάντα την πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι πάντα αυτοί που δεν κλέβουν που πάνε με το σταυρό στο χέρι.

Οι αλήτες κόβουν από ανθρώπους συντάξεις των εξακοσίων 30 ευρώ και από τους υψηλόμισθους των 35000 ευρώ 300 και το θεωρούν δικαιοσύνη βέβαια ο ένας πεθαίνει και ο άλλος ψηφίζει αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ξεχάσαμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Τι μας έμεινε? Να μαθαίνουμε πως γίνεται από τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους .

Ας μας πούνε τα λαμόγια γιατί και πώς μπήκαμε στο Δ.Ν.Τ με ψευδείς στοιχεία?

Ας μας πούνε τελικά γιατί ακόμα είναι έξω οι προδότες οι πολιτικοί πράκτορες που θέλουν την χώρα και το λαό της σε ομηρία και εξαθλίωση.

Ας μας πούνε όλοι αυτοί οι αλήτες πολιτικοί γιατί κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα που δίνουν οι ομογενείς για την αποπληρωμή του χρέους.

Οι Κύπριοί γιατί ενδιαφέρθηκαν αμέσως ?

Γιατί κανένα λαμόγιο πολιτικός δεν βγαίνει να μας εξηγήσει υπεύθυνα αν είναι αλήθεια η ψέματα η κίνηση αυτή.

Προσωπικά πιστεύω είναι αλήθεια ότι υπάρχει το ποσόν απλά δεν τους αρέσουν οι καθαρές δουλειές και οι όροι που θέτουν για να πάει το ποσό εκεί που πρέπει για να ξεβρομίσει ο τόπος και για να μην βρεθούν άλλοι Τσοχατζόπουλοι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Γιατί όλοι αυτοί οι αλήτες που κυβέρνησαν και κυβερνούν είναι λύκοι στην ίδια αγέλη αδιαφορώντας για την εξαθλίωση του λαού αυτής της χώρας. Γιατί από τα δάχτυλα όλων τρέχει το μέλι και προφανώς κατοικούν σε άλλη χώρα οι κλεισμένοι στην ασφάλεια του μικρόκοσμου τους.

Εμείς δυστυχώς είμαστε τα πρόβατα στο μαντρί τους έτσι μας μάθαμε και φταίμε και εμείς για αυτό.

Μας μάθανε να μην διεκδικούμε και να τρώμε από τα σκουπίδια τους.

Μας μάθανε να βολευόμαστε με όποιο αναξιοκρατικό τρόπο μπορούμε και να κοιτάμε την παρτάρα μας

Μας μάθανε να ζούμε βλέποντας γύρο μας τα πάντα να σαπίζουν οι συνάνθρωποι μας να πεθαίνουν να μένουν άστεγοι τα παιδιά μας χωρίς μέλλον ο λαός μας να γίνεται μετανάστης ο πληθυσμός μας να συρρικνώνεται τραγικά και την θέση των Ελλήνων να την παίρνουν μετανάστες η λαθρομετανάστες να καταστρέφεται η κάθε μορφή κοινωνικού κράτους.

Το να παντρεύεται Έλληνας και να κάνει παιδιά έχει καταντήσει ανέκδοτο.

Το να αυτοκτονεί από απελπισία σύνηθες φαινόμενο.

Μας προετοίμασαν έτσι ώστε να θεωρούμε την σφαγή μας φυσική κατάληξη του σάπιου πολιτικού συστήματος.

Μας μάθανε να κουνάμε σημαιούλες για ένα κομμάτι ψωμί γλύφοντας και παρακαλώντας το κάθε τελειωμένο πολιτικό πεσμένοι στα τέσσερα.

Αυτά μας προσφέρουν ξεπουλώντας τις ζωές μας και την χώρα μας και από ότι φαίνεται το έχουμε αποδεχτεί.

Δεν γίνεται να μην κατεβαίνουν εκατομμύρια κόσμου στο σύνταγμα παρά μόνον μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στην καλύτερη.

Μπράβο στους Πορτογάλους και τους Ισπανούς.

Εμείς δυστυχώς ούτε καν ακολουθούμε μάθαμε να ζούμε με τα ψέματα και τις παπάτζες τους.

Αν δεν ξυπνήσουμε πρόβατα δεν θα φάμε ποτέ τους λύκους καληνύχτα μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ