2012-10-02 23:16:19
Φωτογραφία για Η ΝΔ συνεχίζει απτόητη το έργο που άφησε μισοτελειωμένο το ΠΑΣΟΚ
Το έχουμε ξαναγράψει ακόμη κι όταν δεν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση. Τα σοβαρά θέματα από τα οποία κρίνεται η τύχη της πατρίδας δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με επικοινωνιακούς όρους. Η ΝΔ δηλαδή κάνει αυτό ακριβώς για το οποίο καταδίκαζε το ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να κάνει τα πάντα...για τα μάτια του κόσμου!

Πρώτα ήταν ο  Στουρνάρας και ο περίφημος διάλογος που είχε με τους τροικανούς, όταν ο υπουργός τους απείλησε με παραίτηση. Ξαφνικά ο υπουργός εμφανιζόταν ως «αντιστασιακός» ή φορώντας την… κάπα του Σούπερμαν. Όμως, λίγα 24ωρα μετά έτρεχε σαν τον Βέγγο, έδινε γη και ύδωρ με τα πολύ σκληρά, μέτρα που αποτυπώνονται και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού. Μετά, πάλι άρχισαν οι διαρροές ότι ο Στουρνάρας είπε στον Τόμσεν ότι δεν πάει άλλο, ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά και δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του.

Τώρα, το Βήμα, αυτό που ξαφνικά έχει γίνει πιο …σαμαρικό κι από τον ίδιο τον Σαμαρά, δημοσιεύει τον άγνωστο διάλογο του πρωθυπουργού με την τρόικα. Όταν, λοιπόν, ο Τόμσεν έκανε παρατηρήσεις για την Ελλάδα και κουνούσε και το δάκτυλο ο Σαμαράς, σύμφωνα με τις διαρροές, είπε: «Κύριοι, η συνάντησή μας, ολοκληρώθηκε. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα θα τα πω με τους πολιτικούς προϊσταμένους σας».


Κι έτσι η τρόικα έφυγε κακήν κακώς από το Μαξίμου, όμως, αντί να βάλει την ουρά στα σκέλια πήγε σήμερα στον Γ. Βρούτση και έθεσε ξανά θέμα κατώτατου μισθού, αποζημιώσεων, τριετιών κ.λπ. Δηλαδή ο πρωθυπουργός τους «έκανε τα μούτρα κρέας», σύμφωνα με τα διαρρέοντα από κυβερνητικές πηγές. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι εκθέτουν τους εαυτούς και φαίνονται ακόμη πιο άχρηστοι απ'ότι είναι;

ΠΗΓΗ : antinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ