2012-10-03 19:27:09
Φωτογραφία για Μπλόκο των εργαζομένων του Δ. Πατρέων έξω από το κτίριο Λαδόπουλου - Δεν επιτρέπουν την είσοδο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου [video]
Σε αποκλεισμό της εισόδου του κτιρίου Λαδόπουλου, στο οποίο διεξάγονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να παρεμποδίσουν την πραγματοποίηση της συνεδρίασης του Σώματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα και στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί, μεταξύ των άλλων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, κι εκείνο που αφορά την έγκριση διαδικασίας ανάθεσης δημόσιου διεθνούς διαγωνισμού, για το έργο "Εγκαταστάσεις διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων Ν. Αχαΐας".

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά του "ξεπουλήματος" του τομέα της Καθαριότητας σε ιδιώτες, όπως λένε, και δείχνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή της συνεδρίασης.

Μάλιστα, σε μια ένδειξη της αποφασιστικότητάς τους, έβγαλαν έξω από το χώρο της συνεδρίασης τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δημήτρη Κατσικόπουλο, τη σύμβουλο της ίδιας παράταξης Τασία Παπαντωνοπούλου και τον επικεφαλής της παράταξης "Πρωτοβουλία Πάτρας", Ανδρέα Τζουραμάνη, οι οποίοι είχαν προλάβει να μπουν στο κτίριο πριν από την άφιξη των εργαζομένων.


Με ιδιαίτερα έντονο τρόπο υποδέχτηκαν τον αντιδήμαρχο Έργων, Βασίλη Λοτσάρη, ο οποίος έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και υβριστικών εκφράσεων εναντίον του.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, που σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι και που στην Πάτρα είχε μετατεθεί για το απόγευμα της Τετάρτης, ώστε να συμπέσει με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί.
attacktv.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ