2012-10-03 19:36:02
Φωτογραφία για ΑΤΟΜΙΚΟ Ο ΛΟ - ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΤΣ
Χωρίς την παρουσία του Έισι Λο συνεχίζεται το ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση δεύτερου βαθμού στους προσαγωγούς, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά αναμένεται να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να έχει τον Λο ετοιμοπόλεμο στην αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ, στις 11 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας των «ερυθρολεύκων» στην Ευρωλίγκα. Από σήμερα (03/10), πάντως, ο Αμερικανός θα αρχίσει να εντείνει το ρυθμό, επιχειρώντας να ανεβάσει ταχύτητα, αν και σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να επιστρέψει 100% υγιής στο παρκέ, χωρίς να πιεστεί.

Από την άλλη, ο Πέρο Άντιτς που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον προσαγωγό μπήκε από χθες (02/10) σε πιο δυνατό ρυθμό και ουσιαστικά έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του 47χρονου για την αυριανή (04/10) αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Πλέον, είναι στην ευχέρεια του Γιώργου Μπαρτζώκα εάν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως στον Ολυμπιακό δείχνουν μεγάλη προσοχή σε ζητήματα παικτών που προέρχονται από τραυματισμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο φάιναλ φορ ο ΠΑΟΚ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο φάιναλ φορ ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ