2012-10-03 22:39:05
Φωτογραφία για 66ο Motocross των Εθνών
Την περασμένη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου οι αναβάτες της Ελληνικής αποστολής: Γιώργος Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κουζής και Δημήτρης Κοντολέτας εκπροσώπησαν επάξια τα Ελληνικά χρώματα στο 66ο Motocross των Εθνών που διοργανώνεται στην πίστα Lommel του Βελγίου.

Στον προτελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην Μεγαλόπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση της Ελληνική αποστολής εκπροσώπησε την χώρα μας στο 66ο Motocross των Εθνών.

Ανάμεσα στους εργοστασιακούς αναβάτες της KTM Ryan Dungey, MX1, για την ομάδα των ΗΠΑ, Tony Cairoli, MX1, για την ομάδα της Ιταλίας, Max Nagl, MX1, για την ομάδα της Γερμανίας, Ken Roczen, MX2, για την ομάδα της Γερμανίας, Marvin Musquin, MX2, για την ομάδα της Γαλλίας, Jeremy van Horebeek, MX2, για την ομάδα του Βελγίου, Jeffrey Herlings, Open, για την Ολλανδία, Ken de Dycker, Open, για την ομάδα του Βελγίου, Matthias Walkner, MX1, για την ομάδα της Αυστρίας, βρέθηκε και ο δικός μας αναβάτης Γιώργος Ηλιόπουλος στην κατηγορία Open.


Νικητές ήταν οι Γερμανοί αφήνοντας πίσω στην 3η θέση τους Αμερικανούς νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων. Η ομάδα του Βελγίου ήταν 2η...

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίστηκε από τον ειδικό τύπο ως το δυσκολότερο Motocross των Εθνών των τελευταίων ετών λόγω του αμμώδους τερέν της πίστας. Η επιλογή των καλύτερων Ελλήνων αναβατών έγινε από την αρμόδια Ομοσπονδία η οποία έθεσε ως αρχηγό της αποστολής τον πολύ-πρωταθλητή από το Αίγιο, Νεκτάριο Παπαβασιλείου.

Στο πλευρό της Ελληνικής αποστολής βρέθηκε η Ομοσπονδία ΑΜΟΤΟΕ και την προσπάθεια χορηγούν οι εταιρίες ΟΠΑΠ, ΑΝΕΚ LINES, KTM SEE, ΜΧ Park Messinias, Moto Bike Racing, Pirelli, Michelin, motokouzis.gr και το tshirts.gr που χορήγησε τις συλλεκτικές μπλούζες.

Ευχόμαστε στην ελληνική αποστολή πάντα επιτυχίες.

KTM SEE A.E.

www.ktm.com & www.ktmimages.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρσεναλ Ολυμπιακός 1-1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρσεναλ Ολυμπιακός 1-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ