2012-10-03 22:57:34
Φωτογραφία για Έτσι έφτασαν στο «διαζύγιο»!
Το gazzetta.gr φέρνει στο... φως τους λόγους της αποχώρησης του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό! Οι βαριές κατηγορίες του Παναγόπουλου, η άποψη του διεθνή μέσου.

Ο Κώστας Κατσουράνης, κατά γενική ομολογία και όχι άδικα, ήταν ότι πιο ποιοτικό διέθετε στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Σεμπάστιαν Λέτο που βρίσκεται εκτός μάχης. Ένας ποδοσφαιριστής με χιλιάδες... χιλιόμετρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ένας ποδοσφαιριστής που μπορούσε να κάνει την διαφορά. Η απόφαση που πήρε η διοίκηση του «τριφυλλιού» μόνο εύκολη δεν ήταν αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με αγωνιστικούς λόγους. Μια απόφαση σοκ για τον κόσμο των «πρασίνων».

Τα «καπετανάτα» και οι πιτσιρικάδες

Οι λόγοι είναι καθαρά και μόνο εξωαγωνιστικοί. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως τα αποδυτήρια αποτελούν το Α και το Ω για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Στα... αυτιά των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» είχαν φτάσει πληροφορίες περί «καπετανάτων» εντός της Παιανίας, τα οποία είχαν ως πρωταγωνιστή τον «Κατσούρ».


Για αυτό και τα έβαλαν κάτω, έψαξαν ενδελεχώς το ζήτημα και διαπίστωσαν πως όσα είχαν... ακούσει είχαν βάση. Θεωρώντας, λοιπόν, πως χωρίς υγιή αποδυτήρια δεν μπορείς να έχεις και καλή ομάδα προτίμησαν να διαφυλάξουν την εσωτερική ηρεμία, χάνοντας παράλληλα ένα μεγάλο παίκτη! Μία απόφαση που το μέλλον θα δείξει αν ήταν σωστή η λανθασμένη.

Στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα και όπως φάνηκε από τα λόγια του Χρήστου Παναγόπουλου στη συνάντηση με τον «Κατσούρ» στα γραφεία της ΠΑΕ, θεωρούν πως επηρέαζε αρνητικά τους πιτσιρικάδες, του χρεώνουν την αντίδραση του στην αποβολή με τον ΠΑΣ αλλά και ότι είχε πρόβλημα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, το οποίο έκανε κακό στην ομάδα.

Φυσικά, ο Κατσουράνης αρνήθηκε τα πάντα χαρακτηρίζοντας τα «παραμύθια» ενώ η συζήτηση για το οικονομικό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Όπως φαίνεται και βάσει των συμμετοχών του έμπειρου μέσου στη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός... γλιτώνει το υψηλό μπόνους του συμβολαίου του. Ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ ενώ είναι διατεθειμένος να τον αποζημιώσει για τις φετινές του πάγιες απολαβές.

Η άποψη του Φερέιρα

Από κει και πέρα, αν και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ήξερε για την τελική απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, θεωρούσε από το καλοκαίρι κιόλας πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον 33χρονο μέσο. Τότε στο «πράσινο στρατόπεδο» και σε συνδυασμό με την φυγή του Γιώργου Καραγκούνη έκαναν πίσω, προτάσσοντας το επικοινωνιακό αλλά και την μεγάλη αποζημίωση που θα χρειαζόταν για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Πορτογάλος αρκετές φορές είχε εκφράσει τα παράπονα του για τον Κατσουράνη στους συνεργάτες του και οι σχέσεις των δύο ανδρών μόνο οι καλύτερες δεν ήταν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ