2012-10-03 23:14:17
Φωτογραφία για ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Με αρκετές απουσίες βασικών τους παικτών θα παραταχθούν οι Νέοι του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ για την τέταρτη αγωνιστική του «NextGen Series».

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου αναχώρησαν με προορισμό το Λονδίνο το πρωί, της Τετάρτης για ον αγώνα της Πέμπτης (21.00 ώρα Ελλάδας) έχοντας αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Λευτέρης Χουτεσιώτης, Αλέξανδρος Φουκαράς, ο ταλαιπωρημένος από ίωση Ντιμίτρι Ρίξπουν και ο Δημήτρης Γκίνο που είχε πρόβλημα με τη βίζα του.

Ο Γερμανός τεχνικός των ερυθρόλευκων, Μπερν Στορκ, από την πλευρά του έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος προέρχεται από θλάση και δεν είναι έτοιμος 100% για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Μία πιθανή ενδεκάδα, πάντως, είναι με τον Βλάχο στο τέρμα, αριστερά της άμυνας τον Λυκογιάννη, δεξιά τον Βούρο, τους Λεάντρο, Ρουγκάλα ως κεντρικούς αμυντικούς, τους Καραγκούνη, Βουτσιώτη κόφτες μπροστά τους τον Σούκια, αριστερά στη μεσαία γραμμή τον Λύρα και δεξιά τον Δ. Σιώπη ή τον Πασαλίδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ