2012-10-03 23:47:05
Φωτογραφία για Group B: Ισοπαλία στο 90' ανάμεσα σε Σάλκε και Μονπελιέ
Με το γκολ του Σουλεϊμάν Καμαρά στο 90' η Μονπελιέ κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 2-2 από την Σάλκε στην Γερμανία, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 53

Με το γκολ του Σουλεϊμάν Καμαρά στο 90' η Μονπελιέ κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 2-2 από την Σάλκε στην Γερμανία, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 53

Σάλκε - Μονπελιέ 2-2

Σκόρερς: 26' Ντράξλερ, 53' πέν. Χούντελααρ / 13' Αΐτ-Φανά, 90' Σ. Καμαρά

Γήπεδο: "Αρίνα ΑουφΣάλκε", Γκέλζενκιρχεν

Διαιτητής: Σεργκέι Καράσεβ (Ρωσία)

Το Γκέλζενκιρχεν "πάγωσε" στο 13ο λεπτό, όταν η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ο Αΐτ-Φανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ούνερσταλ με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή.

Μετά από 13 λεπτά ήρθε η απάντηση για τους Γερμανούς, με τον Γιούλιαν Ντράξλερ να κάνει το 1-1 στο 26' αφού πέρασε και τον Ζουρντρέν, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ.


Η Σάλκε ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 53' με εκτέλεση πέναλτι του Χούντελααρ, φάση την οποία έμειναν με 10 παίκτες οι Γάλλοι λόγω αποβολής του Μποκαλί.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Μονπελιέ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τρομερό μακρινό σουτ του Σουλεϊμάν Καμαρά στο 90' και να φύγει με τον βαθμό από την Γερμανία.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ουτσίντα, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χέβεντες, Φουχς, Νόιστεντερ, Χέγκερ, Ντράξλερ, Χόλτμπι, Πούκι, Χούντελααρ.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Ίλτον, Γιανγκά-Μπιβά, Ίλτον, Σαϊχί, Εστράδα, Καμπεγιά, Αΐτ-Φανά, Μπελχαντά, Σουλεϊμάν Καμαρά.

*κόκκινη 53' Μποκαλί

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ