2012-10-04 03:07:02
Φωτογραφία για ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΕΡΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, κάλυψε απολύτως τον τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων, Μπάλας Μέγιερι, στη συνέντευξη Τύπου, σε σχόλιό του για το θέμα των αλλαγών στους γκολκίπερ.

H ερώτηση στον Πορτογάλο τεχνικό μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ, ήταν αν θεωρεί ότι αδικεί την προσπάθεια της ομάδας και της τακτικής που εφαρμόστηκε στο "Emirates" ο τρόπος που δέχτηκε τα γκολ και αν κρίνει ότι υπάρχει ατομική ευθύνη.

Ο Ζαρντίμ απάντησε ότι «ο Μέγιερι είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Και οι δύο τερματοφύλακές μας είναι πολύ καλοί, αξίζουν και οι δύο την ευκαιρία να αγωνίζονται και μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτούς. Στο ποδόσφαιρο πάντα πιστεύεις ότι θα μπορούσες να είχες κάνει κάτι καλύτερο από αυτό που έκανες».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ότι «το αποτέλεσμα δεν δείχνει την εικόνα του αγώνα, είχαμε τρεις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μας δείχνει τι σημαίνει να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε τέτοιο επίπεδο, το ότι η Άρσεναλ έκανε λιγότερες τελικές προσπάθειες από εμάς».


Για τον Ντιακιτέ είπε ότι: «έχει παίξει πλάγιος μπακ στο Μάλι και μπορεί να βοηθήσει από αυτή τη θέση και για τον Σιόβα ότι παίζει καλά ως αμυντικός χαφ και μπορεί να βοηθήσει όπου τον χρειάζεται η ομάδα».

Και για τη συνέχεια: «Απομακρύνθηκε ο στόχος της πρόκρισης αφού δεν έχουμε ακόμη βαθμό, αλλά έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια και θα το παλέψουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα κοιτάξουμε τον επόμενο εφικτό στόχο, την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ