2012-10-04 04:19:56
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ (3-1
Για πρώτη φορά φέτος και παρά την ήττα με 3-1, ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά απέναντι στην Άρσεναλ, την κοίταξε στα μάτια και παρόλο που είχε απουσίες θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός να πάρει κάτι θετικό από το "Εmirates".

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ μπήκαν αποφασισμένοι να δείξουν τι αξίζουν και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τις όποιες πιθανότητες είχαν. Μέχρι ένα σημείο τα πήγαιναν καλά και με λίγες εξαιρέσεις, τις οποίες και πλήρωσαν, έχασαν την συγκέντρωσή τους και χωρίς η Άρσεναλ να κάνει πολλές ή κλασσικές ευκαιρίες πήρε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πάντως έδειξε σοβαρός στα δύσκολα και περισσότερο... ομάδα. Φυσικά κάποιοι από τους ερυθρόλευκους ξεχώρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι χρειάζονται δουλειά και "δέσιμο" με την ομάδα.

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά:

Μπάλας Μέγερι:

Όταν χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκεί, αλλά φέρει ευθύνη, κυρίως στο 2ο γκολ των "κανονιέρηδων" αφού στην φάση του τέρματος του Ποντόλσκι η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Ντρίσα Ντιακιτέ:


Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού τα πήγε πολύ καλά παρόλο που έπαιξε ως δεξί μπακ που δεν είναι η φυσική του θέση. Στην επανάληψη όμως κουράστηκε και φάνηκε πως τους λείπουν παιχνίδια με συνέπεια η Άρσεναλ να κάνει πολλές επιθέσεις από αριστερά αναγκάζοντας τον Ζαρντίμ να τον αλλάξει.

Κώστας Μανωλάς:

Προσπάθησε, πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε το λάθος, αφού και αυτός μαζί με την υπόλοπη άμυνα φέρουν ευθύνη για τα γκολ.

Πάμπλο Κοντρέρας:

Κέρδισε τις περισσότερες μάχες που έδωσε, στην καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Σταθερός αμυντικά και χωρίς λάθη στην προώθηση της μπάλας ήταν ιδιαίτερα θετικός.

Χοσέ Χολέμπας:

Από την πλευρά του υπήρξαν προβλήματα, ενώ από δικό του λάθος έγινε και το 1-0.Προσπαθεί πολύ και σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του αλλα γενικά σήμερα έκανε πολλά λάθη...

Δημήτρης Σιόβας:

Πολύ καλός στην θέση του αμυντικού χαφ. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και κέρδισε όλες σχεδόν τις μάχες στο κέντρο εξαφανίζοντας μαζί με τον Μανιάτη τον Καθόρλα.

Γιάννης Μανιάτης:

Δεν σταμάτησε να τρέχει για ακόμα μία φορά και να παλεύει για το όνειρο μαζί με τον Σιόβα, αλλά και τον Φουστέρ που έκλεινε προς τα μέσα οι τρεις που στο χώρο του κέντρου κέρδισαν τις περισσότερες μάχες.

Νταβίντ Φουστέρ: 

Θα μπορούσε να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, όπως μας έχει συνηθίσει, ενώ αμυντικά ήταν θετικός και αυτός.

Πάουλο Μασάδο: 

Έπαιξε καλά, προσπάθησε, αλλά  έχασε μια απίστευτη ευκαιρία, μόνος με το τέρμα... Έπαιξε στην θέση που προτιμά, αλλά δεν μπόρεσε να γίνει αντί... Ιμπαγάσα.

Λεάντρο Γκρέκο:

Μαχητικός στο κέντρο, ενώ και επιθετικά έβγαλε μια πολύ ωραία σέντρα για να σκοράρει ο Μήτρογλου. Δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον Χολέμπας αλλά έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα να... "δέσει" με τους συμπαίκτες του

Κώστας Μήτρογλου: 

Έβαλε γκολ, αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και αντικατέστησε επάξια τον Τζιμπούρ. Έδειξε για ακόμα μία φορά την κλάση του...

Τζαμέλ Αμπντούν: 

Δεν κατάφερε στον χρόνο που αγωνίστηκε να δείξει κάτι ιδιαίτερο. Μία φορά έφυγε από αριστερά, αλλά η σέντρα του δεν βρήκε συμπαίκτη. Δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων εμφανίσεών του.

7Αριέλ Ιμπαγάσα: 

Όταν μπήκε οι περισσότεροι συμπαίκτες του ήταν ήδη κουρασμένοι και σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί.

9 Μάρκο Πάντελιτς: 

Τα ίδια ισχύουν και για τον επιθετικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ