2012-10-04 08:34:01
Φωτογραφία για Ζαρντίμ: Έχουμε ακόμα τέσσερα ματς
Ο Λεονάνρτο Ζαρντίμ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο κόντρα στην Άρσεναλ και πως έχει ακόμη τέσσερα παιχνίδια για να παλέψει για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός κόντρα στην Άρσεναλ και θα μπορούσε να πάρει κάτι κάλο αν ήταν πιο προσεκτικός, σύμφωνα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παράλληλα τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια και να παλέψει με την πρόκριση. Μεταξύ άλλων ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είπε μετά το τέλος του αγώνα στην κρατική τηλεόραση:

Για την απόδοση της ομάδας που ήταν διαφορετική στην Ελλάδα και διαφορετική με την Άρσεναλ: "Τα παιχνίδια του Champiopns League είναι τελείως διαφορετικά με αυτή στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ και με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού παρουσιάσαμε μια καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Για την συνέχεια στην διοργάνωση: "Παρουσιάσαμε έναν Ολυμπιακό που μας αρέσει να βλέπουμε, αλλά σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να παρουσιάζουμε πάντα αυτή την ομάδα.

Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πάμε για τον δεύτερο στόχο μας που είναι το Europa League".
sport24
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ