2012-10-08 00:37:20
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Στέλεχος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε επίθεση σε βάρος του -Φόβοι για βεντέτα
Για «βεντέτα» μεταξύ αντεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής φοβούνται, έπειτα από την... καταγγελία του Λεωνίδα Σταθόπουλου ότι το απόγευμα κουκουλοφόροι τoν κλώτσησαν και τον χτύπησαν την ώρα που επέβαινε στο ποδήλατο του στο κέντρο της πόλης.

Μάλιστα μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στο κτίριο που έχουν νοικιάσει κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, προκειμένου να περιφρουρήσουν τον χώρο τους, καθώς όπως είπαν μετά το περιστατικό δέχτηκαν απειλές για "χτύπημα" από αντιεξουσιαστές σήμερα το βράδυ.

Εν τω μεταξύ γύρω στις 7:30 το απόγευμα, ομάδα 40 περίπου αντιεξουσιαστών(πεζοί και δίκυκλα), πραγματοποίησαν πορεία η οποία ξεκίνησε από την Χαριλάου Τρικουπή και περνώντας από την πλατεία Δημοκρατίας κατέληξε στην οδο Παπαστράτου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των μελών της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί ότι αυτή την ώρα διακινούνται διάφορα σενάρια για ύποπτες κινήσεις στην γύρω περιοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, με τους Χρυσαυγίτες να έχουν εξοπλιστεί με ρόπαλα και κράνη και να "περιμένουν" τους αντεξουσιαστές, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να αποτρέψουν πιθανή συμπλοκή μεταξύ Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών.
cityvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ