2012-10-08 01:43:41
Φωτογραφία για Κάλεσε Χριστοδουλόπουλο ο Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο μετά την καλή του εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία. Θα περιμένει να δει τις εξετάσεις του Χολέμπας ώστε να αποφασίσει αν θα καλέσει και άλλον παίκτη με επικρατέστερο τον Τζαβέλλα.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στην Ξάνθη τη Κυριακή το απόγευμα του άνοιξε το εισιτήριο και την πόρτα της Εθνικής Ελλάδος για την αποστολή για τα ματς κόντρα σε Βοσνία Ερζεγοβίνη και Σλοβακία.

Ο Φερνάντο Σάντος αργά το βράδυ της Κυριακής κάλεσε τον Λάζαρο αντί για τον Κυριακό Παπαδόπουλο ο οποίος ήταν τραυματίας και αποκλείστηκε της αποστολής.

Το σκεπτικό του Πορτογάλου τεχνικού και της μη κλήσης ενός ακόμα στόπερ είναι πως έχει στην διάθεση του τους Παπασταθόπουλο, Μαλεζά, Σιόβα αλλά και τον Βύντρα που μπορεί να προσφέρει τόσο δεξιά όσο και ως στόπερ.

Ο Σάντος θα περιμένει να δει και τι θα δείξουν οι εξετάσεις του Χολέμπας και το πόσο καιρό θα μείνει εκτός για να δει αν θα προχωρήσει σε μια ακόμη κλήση ώστε να κλείσει το κενό στο αριστερό άκρο καθώς πλέον έχει μείνει μόνο ο Σπυρόπουλος.

Ο επικρατέστερος για να κληθεί είναι ο Τζαβέλλας αν και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον τραυματισμό του Χολέμπας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Οι Έλληνες διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα το πρωί στις 12.00 σε ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ