2012-10-08 12:28:36
Φωτογραφία για Απ'τα μέσα Νοεμβρίου φοράει τα γιορτινά του το λιμάνι!
Στα γιορτινά "ντύνεται" το λιμάνι του Ηρακλείου από τις 15 Νοεμβρίου κιόλας, με στόχο να ενισχύσει τη χαρούμενη διάθεση και την αισιοδοξία που τόσο πολύ έχει ανάγκη και η τοπική κοινωνία Το λιμάνι διεκδικεί επίσης (με σοβαρές πιθανότητες, μάλιστα) το βραβείο του καλύτερου λιμανιού της Μεσογείου για το 2012, το οποίο απονέμει το περιοδικό Cruise Business Review. Οι αιτήσεις που έχουν υποβάλλει διάφορα λιμάνια θα εξεταστούν το Νοέμβριο.

Εν τω μεταξύ το Νοέμβριο θα γίνουν και οι τελικές διαπραγματεύσεις του ΟΛΗ με το κρουαζιερόπλοιο Aida προκειμένου να πειστούν οι Γερμανοί και να γίνει πάλι το λιμάνι του Ηρακλείου, home port για το Aida. Παράλληλα ο ΟΛΗ εκτελεί κι άλλες διαπραγματεύσεις με εταιρείες που πραγματοποιούν κρουαζιέρες από το Ηράκλειο, με στόχο να ενισχυθεί η συμμετοχή Ρώσων στις κρουαζιέρες, με τον ΟΛΗ να αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ... τον ενδιάμεσο.

Την ίδια στιγμή ο ΟΛΗ εξετάζει πιθανούς τρόπους να ενισχύσει την κατανάλωση στην πόλη εκ μέρους των επισκεπτών, με στόχο τα 65 ευρώ κατ'άτομο κατά μέσο όρο.
cretalive
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ