2012-10-09 20:06:51
Φωτογραφία για Alonso: « To Πρωτάθλημα άμα το πάρουμε θα είναι θαύμα!»
Πέντε αγώνες μένουν για το τέλος της σεζόν για το 2012 και ο ο Fernando Alonso εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία, μόνο που πλέον αισθάνεται καυτή την ανάσα του Sebastian Vettel που βρίσκεται σε απόσταση 4 βαθμών.

Τώρα πια η αποστολή του είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί όχι μόνο ο Sebastian Vettel παραμονεύει αλλά σαφώς δεν έχει και το ταχύτερο μονοθέσιο για να υπερασπιστεί τελείως τον εαυτό του, οπότε πρέπει να τον βοηθήσει και λίγο η Ferrari άσχετα με το ταλέντο που έχει.

«Αν τελικά καταφέρουμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα θα είναι θαύμα γιατί δεν νομίζω ότι ήμασταν αρκετά γρήγορoι για να τα καταφέρουμε!», ήταν το σχόλιο που έκανε ο 31χρονος 2 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής λίγες ώρες πριν την έναρξη του ιαπωνικού Grand Prix, το οποίο είχε εφιαλτική εξέλιξη για τον ίδιο, μιας και εγκατέλειψε μόλις στην 1η στροφή μετά την επαφή που είχε με τον Kimi Raikkonen.

«Είναι ένα μικρό θαύμα το ότι βρισκόμαστε στην 1η θέση. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα στο μονοθέσιο που είχαμε στην αρχή της σεζόν και σε αυτά των αντιπάλων μας. Ειδικά στους πρώτους 6-7 αγώνες όπου ήμασταν εκτός Q3 και 1,5" πίσω. Πρόκειται λοιπόν για μικρό δώρο το ότι είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας από τα μέσα του Πρωταθλήματος».

By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ